Rubrikrubrik potatisgris

.. det rimmade inte ens

Jag hittade lite olika saker på rean, eller rea kanske man inte ska säga då inget av det jag köpte var rea på.. Jag vill inte ens veta hur mycket pengar jag gjort av med denna vecka. Jag bjöd Lukas på bio & även på pizza hut, därefter köpte jag nyårskläder men även massa andra saker, bl a underkläder, sen plockade jag på mig hur mycket tröjor som helst. Kan visa senare någon dag, en del av det jag köpt. Jag köpte även julklappar till Lukas lillasyster. Somsagt, inget av det jag köpte var det rea på, så 2000 :- gjorde jag iaf av med..

Ikväll så gjorde jag & Lukas middag, vi bjöd hit min syster och hennes pojkvän då mina föräldrar har åkt till min släkt i Norge för att fira nyår. Lukas stod för maten & jag för efterrätten, dock hjälpte jag honom en del oxå, men han är the master of the kitchen så jag höll mig helst på avstånd..
Mysigt blev det iallafall, sedan kollade vi på en vidrig film, det handlade om en tomte som mördade folk på olika äckliga sätt. Uschuschusch!



Ut i det vilda..

Nu ska jag åka till stan för att göra ännu ett försök att hitta en nyårsklänning.. Tidigare idag var jag i Skärholmen men där fanns ingenting faktiskt.. Min sista utväg blir väl att fixa en snygg outfit med mycket detaljer, som innebär ingen klänning alls.. Men jaja. Satsar väl på vero moda/jc om jag inte finner någon klänning.

Hursomhelst så ska jag möta min syster efter, som jobbar på Östermalm, dock vet jag inte exakt vart hennes jobb ligger men jag hittar nog, hehe! Sedan åker vi hem till henne & sover där.

Sinister

Nu ska jag och min prinskorv åka och se Sinister på bio. Jag har knappt sett trailern av den, men den verkar bra då den har fått 5.8 på imdb vilket jag anser är rätt så bra! Och så älskar jag skräck, men det gör inte Lukas dock men han sa faktiskt "välj du, överraska mig!" :D

Hursomhelst så håller jag på att fixa mig, min otursdag är tyvärr idag så smink och sådant blev inte perfekt & jag har slagit huvudet i alla möjliga saker, ingenting har gått som det ska helt enkelt, men vi får hoppas på det bästa nu då dagen inte än är slut!

Jag älskar även örhängena som jag fick av en av mina systrar! I vanliga fall brukar själva "pluppen" på baksidan bara finnas där för att få örhänget att sitta , men om ni kollar noga kanske ni ser att även där finns ett hänge! Vilket betyder att det bara är att byta "framsida" och ha kvar den fina guldsaken där bak om jag känner för det, super!!

medan du skalar, så spelar jag.

Hahaha, Lukas fick ett spel av mig i julklapp & han har inte kunnat sluta spela alls verkligen så jag har fått tvinga honom.. Så fick jag en mandarin av honom, då märkte jag att han utnyttjar varenda litet tillfälle till att spela, hans kommentar var då "medan du skalar så spelar jag lite.." det gjorde min dag!

Hursomhelst så märker jag att mina senaste inlägg har varit väldigt negativa, men man har sina perioder när man är sjuk!!

Igår hos Lukas farfar fick jag även jättefina julklappar av hans familj & släktingar, så jag blev helnöjd! Det var kläder, pyjamaser böcker & hur mycket fina nagellack som helst :D

Hahaha, älskar denna bild på mig & Ladie som togs på uppesittarkvällen (har inget med inlägget att göra)

 

Här är en bild som Lukas tog, hans farfar hade jättefin utsikt, utöver stan. Man ser dock mer i verkligheten. 

Fyhelvete..

Min nacke värker & illa mår jag.. Det gör det inte bättre att Lukas mår lika dåligt han, dock började han blöda näsblod & det , bokstavligt talat, sprutade på väggarna! Så jag fick torka det, mensbarn han är, samtidigt som jag fick en massa kväljningar då jag är så sjukt känslig nu, jag och min mage..

Nu hade jag tänkt att ligga & krya på mig med Lukas i hans säng, usch&fy vad konstigt jag mår!
Men förhoppningsvis är det bättre snart för jag måste köpa en klänning till nyår.. Mellandagsstress!

Juldagen

Idag är alltså juldagen här & jag trotsar som vanligt att jag är sjuk..
Dagen igår var okej, mådde inte särskilt bra på morgonen, sedan på kvällen blev jag magsjuk & vi var bortbjudna så jag spenderade kvällen i deras feta biofåtölj/soffor i ett annat rum än de andra. Maten åt jag inte heller något av. Men julklappsutdelningen var jag med på, ett tag iallafall! Jag fick en del kläder från alla mina syskon, väggdekorer & liknande men även en madrass till sängen med reglerbar värme då jag har mitt rum på tredje våningen längst ner så det är jäkligt kallt & värme e bra för min knasiga rygg!

Idag trotsade jag även, somsagt, att jag var magsjuk, gick ut i snöstormen (mår faktiskt bra efter det, hehe) och ska snart iväg med Lukas familj så de kan byta en del kläder de fick igår, och sedan ska vi iväg till hans farfar.

I vanliga fall avskyr jag verkligen att dricka vatten, men jag var så pass uttorkad så jag hällde på från kranen i kyl/frysen & bombade med is, har aldrig druckit så mycket i hela mitt liv tror jag, så det kanske är därför jag känner mig bättre nu!

Om sanningen ska fram..

.. så avskyr jag julen. Men det är inte så jag är egentligen, men just nu tycker jag inte alls om den, inte förra året heller. Det är en sådan ångestfylld period för mig. Inte dagarna innan, men just den 23e och på julafton, så jobbigt verkligen.. Jag ska inte direkt berätta varför, men det beror på att jag en gång blev väldigtväldigt sårad av en viss person, då är jag så sjukt rädd att det ska hända samma sak igen, för julen ökar chanserna för det.

Jag vet precis hur jag ska få det att sluta, men jag är rädd, rädd att det ska bli felfelfel, därav låter jag saker och ting vara som det är & tar en dag i sänder.

Vad har man en blogg till, om man inte får skriva av sig?

Sovasovasova

Ikväll blir det att sova tidigt, är så sjukt trött!

Jag är hemma hos Lukas nu, ligger på en madrass på golvet nedanför hans säng då han är sjuk & inte kan vara nära någon då - öööh, abstinens!

Men detta är faktiskt sista gången vi umgås på ett tag (nästan hehe), för han ska ha en liten mini-jul med mig på kvällen på julafton, annars får vi nog en liten överdos av varann om vi ses en dag till. Men det blir nog så när man fått lov, man ses inte så ofta under skolveckorna men direkt när man är ledig så är man med varandra helahela tiden - vilket inte alltid slutar bra bland vissa.. Men vi är även bästisar vilket gör att ofta när vi är med varann umgås vi inte som ett par, vi umgås som väldigt bra kompisar bara, därav tröttnar vi inte på "kärleksdelen" även om det gått över två år och vi har träffats väldigt mycket och har kontakt heela tiden.

Men nu ska jag fortsätta att titta på mr & mrs Smith & sedan sova! Godnatt.


Bild från tidigare idag

Film och förkylning

Igår hade jag en trevlig kväll med Lukas och våra gemensamma vänner. Det blev även en del säckåkning i de olika backarna som finns häromkring - vilket resulterade i att både jag och lukas vaknade upp en aning förkylda..
 
Därefter såg vi en film, Gamer, heter den. Den var bra faktiskt, men jag brukar gilla "killfilmer" eftersom att jag, ända sen jag varit liten har föredragit att umgås med killar istället för tjejer, har vant mig vid sådant! Gerard Butler var även med i denna, så det var en bonus!
 
"In a future mind-controlling game, death row convicts are forced to
battle in a 'doom'-type environment.
Convict Kable, controlled by Simon, a skilled teenage gamer,
must survive 30 sessions in order to be set free. Or won't he?"
 

Julen

Julen.. Det alla går & längtar efter just nu, vissa fruktar den även - många som jag känner har haft både nära och kära som avlidit under de dagarna.
Men hursomhelst så är det endast några få dagar kvar till julen är här, då alla sitter samlade runt bordet, knäpper upp byxorna för att få plats med ännu mer mat, och alla de små tjatar över att man sitter och äter för länge, för de vill öppna alla julklappar nununu.

Jag tycker att julen är den mysigaste tiden på året, när man kan åka till stan och gå runt med vänner eller pojkvän, för att se den fina julbelysningen, fika, köpa julklappar och känna hur alla snöflingor faller ner på en. Dock tycker jag att dagarna innan jul är de bästa, för på självaste julafton är nästan det mesta över & juldagen är den tråkigaste dagen på året, snön smälter, det är rätt så grått ute & man har inte längre något att längta efter då nyår känns som en evighet bort - det är iallafall så jag minns det. Därför tycker jag att vi ska njuta nu, när julafton inte än är här, det är nu de mysigaste dagarna faktiskt är här.

Jag ligger nu i Lukas säng helt ensam och kollar på snön som faller över trädtopparna utanför hans fönster. Han är i skolan och ska ha avslutning, min trötta lilla julälskar-pojke. Jag hade tänkt att städa hans rum också då han lätt blir frustrerad om det är stökigt, men han har haft för mycket läxor för att hinna med, stackarn.

Syftet med denna text var mer att ni ska njuta nu, medan de mysigaste dagarna faktiskt är här just nu, igår, idag, imorgon, dagen efter det och sedan är det faktiskt julafton & därefter är det inget mer med det!

Nyårsklänning

När man ätit av all god mat, kanske gått upp ett kilo, eller när man öppnat alla julklappar och mellandagsrean är igång - då vet man att det snart är Nyår.
 
Många människor försöker att hitta olika klänningar, accessoarer, skor eller dylikt på mellandagsrean, visst, det är väldigt billigt - men det mesta som blir över i alla folkfyllda klädaffärer bland mestadels kvinnor som är som vilda djur i savannen när de funnit ett byte, eller som grisar som precis fått mat då de måste trängas för att få komma fram, det är kläder i storlek xxl. Det passar inte så många, vi lever inte i USA eller ett samhälle där fetma är det som drabbar de flesta - därav är det allt som blir kvar.
Jag har alltså suttit i soffan, kollat runt lite på nätet, i lugn och ro - till skillnad från mellandagsrean - efter outfits till nyår!
 
För det första så tycker jag att man ska gå all in på nyår, skina lite extra, därav välja kläder som glittrar och lyser.
Jag som brunett trivs bäst i silver och svart , medan jag tycker att ni som är lite ljusare ska gå efter guldigt och rött. Men det är bara vad jag tycker att folk passar bäst i, men de beror även på hur man bär det.
Däremot är det sexigt med röda läppar om man är väldigt mörkhårig!
 
 
 
Denna klänning tycker jag passar lika bra till utekvällar som nyår.
Ni hittar där HÄR för ett väldigt bra pris!
 
Snygg och samtidigt rätt så enkel!
Denna klänning hittar ni HÄR.
 
Denna klänning hittar ni HÄR
 
Perfekt om man vill vara lite vågad och köra all in.
Denna klänning hittar ni HÄR.
.
Denna fastnade jag för, dock är den väldigt tajt så de blir ett par
besök på gymmet efter all julmat innan denna ska på!
HÄR hittar ni den.
 
För den som hade tänkt att satsa lite extra på just klänningen.
Ni finner den HÄR.
 
Om man har en rätt så mörk outfit i övrigt, så lyser dessa upp!
Ni hittar de HÄR.
 
Dessa gillade jag! Det är något med just den färgen..
HÄR finner ni dessa.
 
Dessa kommer att göra er outfit både roligare och snyggare!
Ni hittar de HÄR.
 
Jag är inte världens mest modemedvetna människa, men jag väljer alltid det jag själv tycker är snyggt!

Jullov

Nu har jag helt enkelt jullov, bara det att avslutningen inte är förrän senare i eftermiddag då våran skola alltid har den i kyrkan.
 
Jag var nyss ute med hundarna, följde med Lukas en bit då han skulle hem efter att ha sovit här. Lite lyx i vardagen! ♥
 
Detta lov ska jag endast ta det lugnt faktiskt, vara med vänner, ha massvis med filmkvällar, försöka att åka skidor faktiskt (en viss ung man försöker att övertala mig) & sist men inte minst ha ett sjukt roligt nyår!
Är det bara jag och de personer som jag känner, som nästan aldrig vet vad man ska göra under nyår? Man kommer liksom på vart man ska vara, när, med vilka och hur , dagen innan?
Fast detta år är saker redan spikat faktiskt, känns så sjukt skönt! Nu är det bara klänningen som återstår.. tänkte göra ett inlägg om det lite senare, jag har lite olika alternativ, de som är från Nelly.
 
                                                                            
 
 

Så typiskt mig..

Igår så skapade jag en ny blogg, hade inte lust att fortsätta med denna, men tror ni att det fungerade att logga in sedan? Nej, så typiskt mig. Så jag beslutade mig för att ändra utseende på denna istället.
 
Hursomhelst så ska jag fortfarande ha en presentation om mig själv, inom kort. Just nu har jag tyvärr inte tid, efter skolan hämtade mamma mig så jag kunde köpa julklappar till min fina, en aning nöjd blev jag!

Jag har precis julpyntat mitt rum lite mer, ni vet såna där ljusdioder, fast som ett slags "nät" , satte jag upp i mitt tak. Jag fick offra så mycket blod när jag råkade slita av en massa hud på mina händer när jag skulla hamra, då hammaren vi har är så tung och osmidig. Sedan är jag inte särskilt talangfull inom det området heller..
 
Nu hade jag tänkt att sätta in västerbottenpajen i ugnen till min älskling kommer, men innan det ska jag tvätta bort allt blod från mig själv, haha!
 
Här är alltså dioderna i taket!

Elin M Jansson

Denna blogg handlar mestadels om mitt liv, som en vanlig tjej i ett litet samhälle. Uppdateringen blir inte hundraprocentig då jag inte är en så kreativ skribent. Like it or leave it!

RSS 2.0